Suomen UN Women – muutetaan maailma yhdessä

Suomen UN Women – muutetaan maailma yhdessä

 

Ruoka on elinehto – ilman sitä ei pitkälle pötkitä.

Mutta ruoka merkitsee myös nautintoa. Ruoka on arvokas asia, jota pitää kunnioittaa. Siksi on tärkeää arvostaen käyttää parhaita raaka-aineita, kun ruokaa valmistaa. Minua huolestuttaa ruoan tuhlaaminen: siitä on tullut kulutushyödyke, jota kaupat ovat tulvillaan ja paljon menee hukkaan.
Samaan aikaan liian moni perhe maailmassa menee tänäänkin nälkäisenä nukkumaan. Meillä on kuitenkin keino, jolla voimme täyttää tyhjät lautaset.
Naisilla on kaikki valmiudet tuottaa ruokaa, mutta heidän mahdollisuutensa ovat rajalliset. Paremmat toimintamahdollisuuksien myötä naiset voivat suunnata energiansa ja kykynsä oikein. Siitä hyötyvät kaikki. Kehitysmaiden viljelijänaiset voivat nostaa 150 miljoonaa ihmistä nälästä, kun he saavat oikeuden maahan, koulutukseen ja kunnollisiin työvälineisiin.
MasterChef-keittiössä kokataan tiistaina tämän hyvän asian puolesta. Myös tässä blogissa tehdään hyvää, ja sinäkin voit osallistua. Nyt alkaa ruokablogien yhteinen hyväntekeväisyystempaus! Kisaan osallistuvat blogit keräävät varoja naisten ja tyttöjen aseman parantamiseen maailmassa.
Viiniä ja Ruokaa-blogilla on oma keräyssivu osoitteessa
Tee lahjoitus nyt ja auta naisia taistelemaan nälkää vastaan!
Yhdessä olemme enemmän.
Terveisin
Sikke Sumari
UNW_Ita-Timor_2
UNW_Palestiinalaisalueet UNW_Kirgisia_2 UNW_Ruanda UNW_Kirgisia UNW_Ita-Timor

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »