Nyt se alkaa…. Tervetuloa mukaan!

Nyt se alkaa…. Tervetuloa mukaan!

Uusi Vuosi uudet kujeet… näin meilläkin. Reilun parin kymmenen yhteisen kokkailuvuoden, ja tovin pohdiskelun jälkeen päätimme alkaa kirjoittamaan tänne tekemisistämme ruoan ja viinin parissa.
Tarkoituksenamme on kirjoittaa lyhyitä juttuja kokkailuistamme.
Kertoa käyttökokemuksistamme erilaisista keittiövälineistä ja -laitteista. ”Toinen meistä on keittiöhärveli friikki. Vaikkakin hänen mielestään hyvä kokkiveitsi onkin kokin tärkein työkalu”.
Kirjoitamme lisäksi kertomuksia ruoka ja viini kokemuksista matkoiltamme. Emmekä tietenkään unohda omaa viinissä osiota, johon tulee juttuja, mielipiteitä ja tarinoita juoduista sekä varastoiduista viineistä.
Perustimme pari vuotta sitten muutaman ystävämme kanssa Wine&Dine Clubin, jossa tarkoituksenamme on kehittää  ruoka- ja viinituntemustamme entisestään järjestämällä muutaman kerran vuodessa yhteisiä kokkailu ja viinitastingeja. Enemmän Wine&Dine Clubin tekemisistä voit tulevaisuudessa lukea sille varatulta omalta sivulta blogissamme.
Olemme siis nelikymppinen pariskunta, jolla on kaksi ”hyvällä” ruoalla pilattua lasta.
Lastemme lisäksi keitoksiamme arvostelevat hyvät ystävät ja sukulaiset. Ja tästä eteenpäin mahdollisesti myös te hyvät blogimme lukijat.  > Paineet kasvaa. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »