Pekoni banaani broilerirullat

Pekoni banaani broilerirullat

[ap_spacing spacing_height=”10px”]
Pakastimesta löytyi broilerin fileitä ja kaapista banaania, pekonia ja persiljaa. Muistelin nähneeni jossain keittokirjassa reseptin missä banaanin pala oli kiedottu broilerinfileen sisälle. Koska nälkä oli kova en ehtinyt etsiä reseptiä, vaan sovelsin itse. Lisukkeena tarjosin tomaattivuokaa jonka ohjeen löydät hakemistosta kohdasta pääruoat.
4 hengelle
4 kpl broilerin rintafilettä
banaani
persiljaa
paketti pekonia
suolaa
pippuria
Laita fileet leikkuulaudalle ja niiden päälle kelmu. Nuiji lihanuijalla fileet ohueksi. Halkaise banaani ja puolita halkaistut siivut. Mausta suolalla ja pippurilla. Silppua fileiden päälle persiljaa. Kääri banaanin siivu broilerin sisään.
Kiedo broilerinfilerullan ympäri pekonia niin että file menee piiloon ja pekoni sitoo fileen kiinni.
Laita fileet uunivuokaan ja uuniin 220 asteseen noin 10 minuutiksi. Sen jälkeen laske uunin lämpöä 180 asteeseen ja paista noin 15 minuuttia kunnes broilerin liha on kypsää.
Banaani antoi broilerille ihanaa mehukkuutta ja file myös näytti hyvältä leikattaessa. Yllätys yllätys lapsille tämä ei ollut uutta lempiruokaa, en kyllä ymmärrä miksi.
Keittiön vinkki: pidä fileitä grillivastusten lämmössä hetki paistamisen loppuvaiheessa, näin saat ihanan ja houkuttelevan värin rullaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »